آمار میزان حمل بار توسط ماشین بغل‌دار چادری به تفکیک استان (سال 1401)

آمار میزان حمل بار توسط ماشین بغل‌دار چادری به تفکیک استان که در سالنامه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سال 1401منتشر شده است نشان می‌دهد، بیشترین بار حمل شده توسط ماشین حمل بار بغل‌دار چادری در استان تهران بوده است. کمترین حمل بار توسط این نوع ماشین در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.

طبق آخرین آماری که آمارفکت از وبسایت آماری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به دست آورده است؛ آمار میزان حمل بار توسط ماشین بغل‌دار چادری به تفکیک استان نشان می‌دهد که استان تهران با میزان 3360 هزار تن حمل بار توسط ماشین بغل‌دار چادری بشترین میزان حمل بار با این ماشین را داشته است. استان کهگیلویه و بویراحمد با میزان 17 هزار تن حمل بار توسط این ماشین کمترین میزان حمل بار با ماشین بغل‌دار چادری را داشته است.

آمار میزان حمل بار توسط ماشین بغل‌دار چادری به تفکیک استان نشان می‌دهد که در سال 1401، استان تهران با حمل 3360 هزار تن بار توسط ماشین‌های بغل‌دار چادری، بالاترین میزان حمل بار را در میان استان‌ها داشت. این حجم حمل و نقل در تهران نشان‌دهنده اهمیت بالای این استان به عنوان یک مرکز بزرگ تجاری و صنعتی است. خراسان رضوی با حمل 2145 هزار تن بار و آذربایجان شرقی با 2003 هزار تن بار، در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند، که این امر اهمیت این استان‌ها در حمل و نقل و توزیع کالاهای مختلف را به خوبی نشان می‌دهد.

آمار میزان حمل بار توسط ماشین بغل‌دار چادری به تفکیک استان نشان می‌دهد که استان هرمزگان با حمل 1749 هزار تن بار در رتبه چهارم قرار دارد که این میزان از فعالیت، ناشی از دسترسی این استان به بنادر مهم کشور است. قزوین با 1563 هزار تن بار و مرکزی با 1370 هزار تن بار نیز در رتبه‌های بعدی قرار دارند که نشان‌دهنده فعالیت‌های قابل توجه این استان‌ها در حمل و نقل بار است.

آمار میزان حمل بار توسط ماشین بغل‌دار چادری به تفکیک استان نشان می‌دهد که خوزستان با حمل 1162 هزار تن بار، در رتبه هفتم قرار دارد و پس از آن آذربایجان غربی با 991 هزار تن بار و البرز با 966 هزار تن بار در رتبه‌های هشتم و نهم قرار گرفته‌اند. استان یزد با 707 هزار تن بار و زنجان با 650 هزار تن بار، در رتبه‌های بعدی هستند و نشان‌دهنده اهمیت این استان‌ها در زنجیره توزیع کالاهای مختلف هستند.

آمار میزان حمل بار توسط ماشین بغل‌دار چادری به تفکیک استان نشان می‌دهد که مازندران با 627 هزار تن بار و سیستان و بلوچستان با 606 هزار تن بار نیز نقش قابل توجهی در حمل و نقل کالاها ایفا می‌کنند. استان فارس با 590 هزار تن بار، در جایگاه پانزدهم قرار دارد و پس از آن سمنان با 421 هزار تن بار و کرمان با 409 هزار تن بار قرار گرفته‌اند.

آمار میزان حمل بار توسط ماشین بغل‌دار چادری به تفکیک استان نشان می‌دهد که استان قم با 408 هزار تن بار و گیلان با 398 هزار تن بار در رتبه‌های میانی قرار دارند. اصفهان با حمل 370 هزار تن بار و کرمانشاه با 341 هزار تن بار، نشان‌دهنده فعالیت‌های قابل توجه در حمل و نقل این استان‌ها هستند. بوشهر و گلستان به ترتیب با حمل 250 و 234 هزار تن بار، در رتبه‌های پایین‌تری قرار گرفته‌اند.

در میان استان‌هایی با حجم حمل بار کمتر، همدان با 137 هزار تن بار، اردبیل با 134 هزار تن بار و خراسان شمالی با 132 هزار تن بار قرار دارند. خراسان جنوبی با 103 هزار تن بار، کردستان با 85 هزار تن بار و لرستان با 65 هزار تن بار در رتبه‌های پایین‌تر قرار دارند. استان‌های ایلام، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد نیز به ترتیب با حمل 59، 58 و 17 هزار تن بار، کمترین میزان حمل بار را داشته‌اند. این آمار نشان‌دهنده تفاوت‌های جغرافیایی و اقتصادی در استفاده از ماشین‌های بغل‌دار چادری در مناطق مختلف کشور است.

برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزه‌‌ی حمل‌و‌نقل و تدارکات کلیک کنید.

آمارهای مرتبط:

آمار تعداد مسافران جابجا شده با قطار در ایران

آمار تن-کیلومتر باربری از طریق حمل و نقل هوایی در ایران

نمای کلی آمار

بازه آماری

1401

تاریخ بروزرسانی

آمارهای مرتبط