آمار مجموع پناهجو فرستی کشورهای منطقه در سال 1401 که در سالنامه آماری رصدخانه مهاجرتی ایران منتشر شده است نشان داده است که در سال 1401 (2021) کشور عربستان کمترین تعداد پناهجو فرستی را در این لیست داشته است.
آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.
طبق آخرین آماری که آمارفکت از وبسایت آماری رصدخانه مهاجرتی ایران به دست آورده است؛ آمار مجموع پناهجو فرستی حاکی از آن است که در سال 1401 تعداد پناهجوفرستی ایران به 244 هزار نفر رسیده است.
آمار مجموع پناهجو فرستی کشورهای منطقه نشان داده است که سوریه با تعداد 1/245 میلیون نفر بیشترین تعداد پناهجو را به کشورهای دیگر فرستاده است. این تعداد به دلیل جنگ داخلی و خشونتهای شدید در سوریه است که مردم را مجبور به ترک کشور کرده است. بحران انسانی در سوریه نیازمند توجه و اقدامات بینالمللی جدی است.
افغانستان با تعداد 1/040 میلیون نفر در رتبه دوم قرار دارد. بیثباتی سیاسی، حملات تروریستی و درگیریهای داخلی باعث شده است که بسیاری از افغانها برای جستجوی امنیت به کشورهای دیگر مهاجرت کنند.
آمار مجموع پناهجو فرستی کشورهای منطقه نشان داده است که عراق با تعداد 697 هزار نفر در رتبه سوم است. مشکلات امنیتی و درگیریهای مداوم در عراق باعث افزایش تعداد پناهجویان از این کشور شده است.
پاکستان با تعداد 251 هزار نفر و ایران با تعداد 244 هزار نفر در این لیست قرار دارند. مشکلات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در این دو کشور نیز به افزایش تعداد پناهجویان کمک کرده است.
آمار مجموع پناهجو فرستی کشورهای منطقه نشان داده است که ایران با تعداد 244 هزار پناهجو در رتبه پنجم قرار دارد. این تعداد به رغم اینکه نسبتاً کمتر از کشورهای پیشرو مانند سوریه، افغانستان، و عراق است، همچنان نشاندهنده چالشهای جدی در این کشور است.
ترکیه با تعداد 129 هزار نفر در رتبه پنجم است. ترکیه به عنوان کشوری که هم خود میزبان پناهجویان بسیاری از کشورهای دیگر است و هم خود به عنوان منبع پناهجویان شناخته میشود، با چالشهای زیادی روبرو است.
یمن با تعداد 70 هزار نفر به دلیل جنگ داخلی و بحران انسانی شدید در این کشور، تعداد زیادی از مردم را به ترک کشور و پناهندگی در کشورهای دیگر مجبور کرده است.
فلسطین با تعداد 43 هزار نفر و لبنان با تعداد 24 هزار نفر نیز به دلیل مشکلات سیاسی و اقتصادی، تعدادی از شهروندان خود را به کشورهای دیگر فرستادهاند.
عربستان با تعداد 4 هزار نفر در انتهای این لیست قرار دارد. تعداد پایین پناهجویان از عربستان نشاندهنده وضعیت نسبتا پایدارتر این کشور در مقایسه با دیگر کشورهای فهرست است.
برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزهی جمعیت شناسی کلیک کنید.
آمارهای مرتبط:
آمار تعداد جمعیت مهاجران ایرانی در انگلستان
آمار تعداد جمعیت ایرانیهای مقیم کانادا (به تفکیک جنسیت)
آمار جمعیت ایرانیان متولد ایران در کانادا
آمار تعداد جمعیت ایرانیان در آلمان
برای خواندن مقاله نرخ مهاجرت ایرانیان کلیک کنید