آمار متوسط وزن محموله در هر سفر ماشین کمپرسی به تفکیک استان که در سالنامه سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در سال 1401منتشر شده است نشان میدهد، بیشترین متوسط کالای حمل شده توسط کمپرسی در استان کرمانشاه و یزد بوده است.
آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.
طبق آخرین آماری که آمارفکت از وبسایت آماری سازمان راهداری و حملونقل جادهای به دست آورده است؛ آمار متوسط وزن محموله در هر سفر ماشین کمپرسی به تفکیک استان نشان میدهد که استان کرمانشاه و یزد با 25 تن در هر سفر بالاترین میانگین وزن محموله را به خود اختصاص دادهاند.
آمار متوسط وزن محموله در هر سفر ماشین کمپرسی به تفکیک استان نشان میدهد که نوع و میزان جابجایی کالاهای سنگین و حجیم مانند مصالح ساختمانی، مواد معدنی و غلات در استانهای مختلف ایران است. ماشینهای کمپرسی به دلیل توانایی جابجایی بارهای سنگین و حجیم، نقش کلیدی در حملونقل این نوع کالاها دارند.
آمار متوسط وزن محموله در هر سفر ماشین کمپرسی به تفکیک استان نشان میدهد که استان کرمانشاه و یزد با 25 تن در هر سفر بالاترین متوسط وزن محمولههای حمل شده توسط ماشینهای کمپرسی را به خود اختصاص دادهاند. این امر نشاندهنده فعالیتهای گسترده معدنی و ساختمانی در این استانها است. کرمانشاه به دلیل نزدیکی به مناطق غربی و مرزهای بینالمللی و یزد با معادن گستردهای که دارد، نیاز بالایی به جابجایی بارهای سنگین مانند سنگهای معدنی و مصالح ساختمانی دارد.
استانهای خوزستان و هرمزگان نیز با 24 تن در هر سفر در رتبههای بعدی قرار دارند. این دو استان به دلیل وجود صنایع سنگین و فعالیتهای گسترده در حوزه انرژی و پالایشگاهها، به حملونقل مداوم و سنگین کالاهای صنعتی و معدنی نیاز دارند.
خراسان جنوبی با 23 تن در هر سفر نیز سهم قابل توجهی در جابجایی کالاهای سنگین دارد. چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان هر کدام با 21 تن در هر سفر در رتبههای بعدی قرار دارند، که نشاندهنده اهمیت این استانها در جابجایی مواد معدنی و مصالح ساختمانی است.
آمار متوسط وزن محموله در هر سفر ماشین کمپرسی به تفکیک استان نشان میدهد که استانهایی مانند بوشهر، لرستان، مرکزی و همدان با 20 تن در هر سفر نیز در جابجایی کالاهای حجیم و سنگین نقش مهمی ایفا میکنند. این استانها به دلیل موقعیت جغرافیایی و زیرساختهای صنعتی، نیاز بالایی به ماشینهای کمپرسی برای جابجایی کالاهای سنگین دارند.
اصفهان، سمنان، فارس، کردستان و کرمان هر کدام با 19 تن در هر سفر نیز نشاندهنده وجود فعالیتهای معدنی و صنعتی مهم در این استانها است.
استانهای قزوین و گیلان با 18 تن در هر سفر در میانه جدول قرار دارند. استان ایلام و خراسان شمالی با 17 تن در هر سفر نیز میزان متوسط وزن محمولههای کمتری را جابجا میکنند.
آمار متوسط وزن محموله در هر سفر ماشین کمپرسی به تفکیک استان نشان میدهد که استانهای آذربایجان شرقی، زنجان، گلستان و مازندران با 16 تن و استانهایی مانند آذربایجان غربی، اردبیل، البرز و تهران با 15 تن در هر سفر سهم کمتری از حملونقل کالاهای سنگین دارند، که ممکن است به دلیل تفاوت در نوع صنایع و تولیدات موجود در این مناطق باشد.
در نهایت، استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با 15 تن در هر سفر در میان استانهای دارای کمترین میزان جابجایی بارهای سنگین با ماشینهای کمپرسی قرار دارد.
آمار متوسط وزن محموله در هر سفر ماشین کمپرسی به تفکیک استان نشان میدهد که استانهایی که دارای صنایع معدنی، ساختمانی و انرژی هستند، بیشترین میزان جابجایی بارهای سنگین با ماشینهای کمپرسی را تجربه میکنند. استانهای کرمانشاه، یزد، خوزستان و هرمزگان در صدر این لیست قرار دارند و نشاندهنده نیاز بالا به حملونقل مواد معدنی و مصالح ساختمانی در این مناطق هستند.
برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزهی حملونقل و تدارکات کلیک کنید.
آمارهای مرتبط:
آمار تعداد مسافران جابجا شده با قطار در ایران
آمار تن-کیلومتر باربری از طریق حمل و نقل هوایی در ایران
برای خواندن مقاله آمار مسافران قطار و تاریخچه ورود آن به ایران کلیک کنید