آمار طول راه‌های شریانی و ترانزیتی استان‌های ایران (سال 1401)

آمار طول راه‌های شریانی و ترانزیتی استان‌های ایران که در سالنامه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سال 1401منتشر شده است نشان می‌دهد، استان فارس بیشترین میزان راه شریانی را دارد و استان سیستان و بلوچستان بیشترین میزان راه ترانزیتی را دارد.

آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.

طبق آخرین آماری که آمارفکت از وبسایت آماری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به دست آورده است؛ آمار طول راه‌های شریانی و ترانزیتی استان‌های ایران حاکی از آن است که استان فارس دارای 2618 کیلومتر راه شریانی است که بیشترین میزان راه شریانی در بین استان‌های کشور است.
استان سیستان و بلوچستان دارای 2230 کیلومتر راه ترانزیتی است که در بین استان های ایران بیشترین میزان راه ترانزیتی را دارد.

طبق آمار طول راه‌های شریانی و ترانزیتی استان‌های ایران استان البرز با 248 کیلومتر راه شریانی و 131 کیلومتر راه ترانزیتی کمترین میزان راه شریانی و ترانزیتی را در بین استان‌های کشور دارد.

راه ترانزیتی: راه ترانزیت به راه حمل و نقل محموله‌های کالایی مختلف بین دو کشور در مدل بین المللی و جابه‌جایی بین دو گمرک یک کشور، در مدل داخلی گفته می‌شود.

راه شریانی : راهی است که در طراحی و بهره برداری از آن، اولویت با وسایل نقلیه موتوری است. برای رعایت این برتری و اولویت، عبور پیاده ها از عرض راه، کنترل و تنظیم می شود.

برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزه‌‌ی حمل‌و‌نقل و تدارکات کلیک کنید.

آمارهای مرتبط:

آمار تعداد مسافران جابجا شده با قطار در ایران

آمار تن-کیلومتر باربری از طریق حمل و نقل هوایی در ایران

نمای کلی آمار

بازه آماری

1401

تاریخ بروزرسانی

آمارهای مرتبط