آمار تعداد مراجعین بخشهای ستاره دار که در سالنامه آماری اطلاعات بیمارستانی سال 1401 منتشر شده است نشان میدهد، که در سال 1401 بیشتر مراجعان بخشهای ستاره دار، به بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کردهاند.
آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.
طبق آخرین آماری که آمارفکت از وبسایت آماری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دست آورده است؛ آمار تعداد مراجعین بخشهای ستاره دار حاکی از آن است که در سال 1401 حدود 46 میلیون مراجعه به بخشهای ستاره دار در سال 1401 داشته است.
دانشگاه علوم پزشکی با 46,183,489 مراجعه کننده، بیشترین تعداد مراجعین بخشهای ستارهدار را به خود اختصاص داده است. این امر نشاندهنده توانایی و تخصص بالای دانشگاههای علوم پزشکی در ارائه خدمات تخصصی و پیشرفته است.
آمار تعداد مراجعین بخشهای ستاره دار نشان داده است که سازمان تأمین اجتماعی با 8,646,899 مراجعه کننده در جایگاه دوم قرار دارد. این تعداد قابل توجه نشاندهنده نیاز بالای بیمهشدگان تأمین اجتماعی به خدمات تخصصی و پیشرفته است.
بخش خصوصی با 6,437,074 مراجعه کننده نیز سهم قابل توجهی از مراجعین بخشهای ستارهدار را به خود اختصاص داده است. این نشاندهنده اعتماد بالای مردم به بخش خصوصی برای دریافت خدمات پیشرفته پزشکی است.
آمار تعداد مراجعین بخشهای ستاره دار نشان داده است که نیروهای مسلح با 2,391,022 مراجعه کننده، نقش مهمی در ارائه خدمات تخصصی به نیروهای مسلح و خانوادههای آنها ایفا میکند.
خیریه با 1,821,012 مراجعه کننده، نقش مهمی در ارائه خدمات تخصصی به افراد کمبضاعت و نیازمند دارد.
آمار تعداد مراجعین بخشهای ستاره دار نشان داده است که سایر سازمانها با 1,342,171 مراجعه کننده، نیز در ارائه خدمات تخصصی مشارکت دارند، هرچند تعداد مراجعین آنها نسبت به سایر بخشها کمتر است.
تعریف تختهای ستارهدار:
تختهای ستارهدار به تختهایی در بیمارستانها و مراکز درمانی اطلاق میشود که خدمات پزشکی و مراقبتی پیشرفته و تخصصی ارائه میدهند. این تختها معمولاً در بخشهای تخصصی مانند ICU (واحد مراقبتهای ویژه)، CCU (واحد مراقبتهای ویژه قلب)، NICU (واحد مراقبتهای ویژه نوزادان) و بخشهای جراحی تخصصی قرار دارند. ویژگیهای این تختها شامل تجهیزات پیشرفته پزشکی، کادر درمانی مجرب و مراقبتهای ویژه برای بیماران با شرایط بحرانی و پیچیده است.
برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزهی بهداشت و درمان کلیک کنید.
آمارهای مرتبط:
آمار میزان شیوع افسردگی در بین مردان و زنان ایرانی
آمار شیوع افسردگی بر اساس سن در ایران
آمار شیوع اوتیسم به تفکیک جنسیت در ایران
برای خواندن مقاله آمار سوء تغذیه در ایران کلیک کنید