آمار جمعیت مردان نقاط شهری کشور به تفکیک گروه سنی (سال 1395)

نمای کلی آمار

بازه آماری

1395

تاریخ بروزرسانی

دانلود فایل Excel

آمار جمعیت مردان نقاط شهری کشور به تفکیک گروه سنی که از سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395 به دست آمده است نشان دهنده این است که در نقاط شهری کشور، هر بازه سنی شامل چند مرد می‌شود.

آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.

طبق آخرین آماری که آمارفکت از سرشماری عمومی نفوس و مسکن به دست آورده است؛ آمار جمعیت مردان نقاط شهری کشور به تفکیک گروه سنی نشان می‌دهد، در نقاط شهری کشور، هر بازه سنی شامل چند مرد می‌شود.
بیشترین تعداد مردان نقاط شهری کشور در گروه سنی 30-34 ساله قرار دارند. در این گروه سنی تعداد مردان نقاط شهری ایران به 3318586 نفر رسیده است.

تحلیل جمعیت مردان نقاط شهری کشور به تفکیک گروه سنی

بررسی جمعیت مردان نقاط شهری کشور به تفکیک گروه سنی اطلاعاتی دقیق از توزیع سنی مردان در مناطق شهری ایران ارائه می‌دهد. این تحلیل به شناخت بهتر ساختار سنی جمعیت مردانه در شهرها کمک می‌کند و می‌تواند پایه‌ای برای تحلیل‌های جمعیتی، شهری و اجتماعی باشد.

گروه‌های سنی کودک و نوجوان

در بازه‌های سنی ابتدایی، آمار قابل توجهی از مردان در شهرها حضور دارند. جمعیت مردان ۰ تا ۴ ساله معادل ۲٬۵۶۹٬۱۲۷ نفر است. در گروه سنی ۵ تا ۹ ساله، ۲٬۳۳۰٬۲۳۲ نفر و در گروه ۱۰ تا ۱۴ ساله، ۲٬۰۷۵٬۱۸۶ نفر ثبت شده‌اند. این سه گروه مجموعاً بیش از ۶٬۹۰۰٬۰۰۰ نفر از جمعیت مردان شهری را تشکیل می‌دهند.

جمعیت جوان مردان در شهرها

در ادامه تحلیل جمعیت مردان نقاط شهری کشور به تفکیک گروه سنی، بازه‌های سنی ۱۵ تا ۱۹، ۲۰ تا ۲۴، و ۲۵ تا ۲۹ ساله به ترتیب دارای جمعیت ۲٬۰۰۰٬۳۳۴، ۲٬۲۶۱٬۲۰۵ و ۳٬۰۲۴٬۲۰۰ نفر هستند. بازه ۲۵ تا ۲۹ ساله بیشترین جمعیت را در میان گروه‌های سنی دارد و این نکته، وزن بالای جوانان در ترکیب مردان شهری را نشان می‌دهد.

تمرکز بالای جمعیت در سنین میانسالی

در گروه‌های سنی ۳۰ تا ۳۴ و ۳۵ تا ۳۹ ساله، جمعیت مردان به ترتیب ۳٬۳۱۸٬۵۸۶ و ۲٬۷۲۸٬۳۳۵ نفر است. این ارقام بیانگر حضور گسترده مردان در سنین میانسالی در شهرها هستند. در گروه‌های بعدی نیز به‌ترتیب ۲٬۱۳۶٬۳۴۶ نفر در رده ۴۰ تا ۴۴ ساله و ۱٬۹۰۲٬۰۹۷ نفر در رده ۴۵ تا ۴۹ ساله قرار دارند.

کاهش تدریجی جمعیت مردان در سنین بالاتر

مطابق با الگوی معمول جمعیتی، با افزایش سن، جمعیت مردان کاهش پیدا می‌کند. در گروه‌های ۵۰ تا ۵۴ ساله ۱٬۵۴۶٬۵۳۵ نفر، در ۵۵ تا ۵۹ ساله ۱٬۲۸۵٬۹۳۱ نفر و در ۶۰ تا ۶۴ ساله ۹۶۰٬۴۳۰ نفر ثبت شده‌اند. این روند کاهشی در سنین سالمندی هم ادامه دارد.

جمعیت مردان سالمند در نقاط شهری کشور

در بخش نهایی از تحلیل جمعیت مردان نقاط شهری کشور به تفکیک گروه سنی، به سالمندان می‌رسیم. در گروه ۶۵ تا ۶۹ ساله، جمعیت برابر با ۶۰۵٬۰۷۸ نفر است. در گروه سنی ۷۰ تا ۷۴ ساله، این عدد ۴۱۵٬۲۸۳ نفر، در ۷۵ تا ۷۹ ساله ۳۱۱٬۰۸۵ نفر و در ۸۰ ساله و بیشتر ۳۷۱٬۴۲۴ نفر است. این آمار سهم مردان سالمند در شهرها را مشخص می‌کند.

مقایسه نسبی گروه‌های سنی

در تحلیل جمعیت مردان نقاط شهری کشور به تفکیک گروه سنی مشخص می‌شود که حدود نیمی از جمعیت مردان شهری در بازه سنی ۲۰ تا ۴۰ ساله قرار دارند. این تمرکز در میانه هرم سنی، ویژگی جمعیتی جوان را نشان می‌دهد. در مقابل، جمعیت سالمندان سهم کمتری در مقایسه با سایر گروه‌ها دارد.

جمع‌بندی

جمعیت مردان نقاط شهری کشور به تفکیک گروه سنی نشان می‌دهد که بیشترین تمرکز در سنین ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارد و از آن پس روند جمعیت به‌تدریج کاهش می‌یابد. توزیع جمعیت در گروه‌های کودک، جوان، میانسال و سالمند، تصویری کامل از ساختار مردان ساکن شهرها ترسیم می‌کند و پایه‌ای برای هرگونه تحلیل آماری دقیق خواهد بود.

برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزه‌‌ی جمعیت‌شناسی کلیک کنید.

آمارهای مرتبط:

آمار جمعیت نقاط شهری استان مرکزی به تفکیک گروه سنی (سال 1395)

آمار جمعیت نقاط شهری استان هرمزگان به تفکیک گروه سنی (سال 1395)

آمار جمعیت نقاط شهری استان همدان به تفکیک گروه سنی (سال 1395)

نمای کلی آمار

بازه آماری

1395

تاریخ بروزرسانی

دانلود فایل Excel

آمارهای مرتبط: