آمار میزان پرورش ماهیان در دریا به تفکیک استان در سال 1401 که در سالنامه آماری سازمان شیلات ایران به ثبت رسیده است نشان میدهد که بیشترین استانی که پرورش ماهیان در دریا را داشته است، استان بوشهر بوده است.
آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.
طبق آماری که آمارفکت از وبسایت آماری سازمان شیلات ایران به دست آورده است؛ آمار میزان پرورش ماهیان در دریا به تفکیک استان نشان میدهد که بیشترین استانی که پرورش ماهیان در دریا را داشته است، استان بوشهر بوده است. این استان در سال 1401 به میزان 3,600 تن ماهی پرورش یافته در دریا داشته است.
استان بوشهر با 3,600 تن، بیشترین میزان پرورش ماهیان در دریا را داراست. این میزان نشاندهنده ظرفیت بالای این استان برای پرورش ماهیان دریایی به دلیل دسترسی به منابع آبی مناسب و شرایط اقلیمی مساعد است.
آمار میزان پرورش ماهیان در دریا به تفکیک استان نشان میدهد استان هرمزگان با 2,318 تن در رتبه دوم قرار دارد. این استان نیز با دسترسی به خلیج فارس و دریای عمان، شرایط مناسبی برای پرورش ماهیان دریایی فراهم کرده است.
ایلام با 1,524 تن در جایگاه سوم قرار دارد. هرچند این استان از نظر جغرافیایی به دریا دسترسی ندارد، اما نشاندهنده موفقیت در استفاده از فناوریهای نوین و مدیریت منابع آبی برای پرورش ماهیان است.
آمار میزان پرورش ماهیان در دریا به تفکیک استان نشان میدهد استان چهارمحال و بختیاری با 1,259 تن و کرمانشاه با 850 تن نیز از دیگر استانهای مهم در این حوزه هستند. این استانها با بهرهگیری از منابع آبی داخلی و استفاده از تکنیکهای مدرن پرورش ماهیان، سهم قابل توجهی در تولید ماهیان دریایی دارند.
مازندران با 465 تن و گلستان با 300 تن نیز از استانهای شمالی کشور هستند که با دسترسی به دریای خزر، به پرورش ماهیان در دریا مشغولند.
آمار میزان پرورش ماهیان در دریا به تفکیک استان نشان میدهد استانهای آذربایجان شرقی (150 تن)، اصفهان (110 تن)، لرستان (67 تن)، کردستان (50 تن)، همدان (50 تن)، گیلان (20 تن)، مرکزی (20 تن) و کرمان (14 تن) نیز با مقادیر کمتری نسبت به استانهای پیشرو در این صنعت مشارکت دارند. هرچند که میزان تولید در این استانها کمتر است، اما نشاندهنده تلاشهای گسترده برای گسترش پرورش ماهیان در دریا در سراسر کشور است.
آمار میزان پرورش ماهیان در دریا به تفکیک استان نشان میدهد استانهای البرز، خراسان رضوی، زنجان و سیستان و بلوچستان با تولید صفر تن در این سال نشاندهنده عدم فعالیت یا عدم گزارش تولید در این حوزه هستند.
برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزه کشاورزی و دامپروری کلیک کنید.
آمارهای مرتبط:
آمار میزان صید و آبزی پروری در ایران (سال 1401-1397)
آمار میزان صید آبزیان در ایران به تفکیک منطقه صیادی (سال 1401-1397)
برای خواندن مقاله آمار ایران در تولید غذا کلیک کنید