آمار جمعیت مردان نقاط شهری استان فارس به تفکیک گروه سنی که از سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395 به دست آمده است نشان دهنده این است که در نقاط شهری این استان هر بازه سنی شامل چند مرد میشود.
آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.
طبق آخرین آماری که آمارفکت از سرشماری عمومی نفوس و مسکن به دست آورده است؛ آمار جمعیت مردان نقاط شهری استان فارس به تفکیک گروه سنی نشان میدهد، در نقاط شهری این استان هر بازه سنی شامل چند مرد میشود.
بیشترین تعداد مردان نقاط شهری استان فارس در گروه سنی 0-4 ساله قرار دارند. در این گروه سنی تعداد مردان نقاط شهری این استان به 97675 نفر رسیده است.
تحلیل جمعیت مردان نقاط شهری استان فارس به تفکیک گروه سنی
بررسی جمعیت مردان نقاط شهری استان فارس به تفکیک گروه سنی، اطلاعات ارزشمندی درباره ساختار سنی مردان ساکن در شهرهای این استان ارائه میدهد. این تحلیل بر پایه دادههای دقیق جمعیتی انجام شده و روند توزیع مردان در گروههای سنی مختلف را مشخص میکند.
جمعیت مردان در گروه سنی ۰ تا ۹ سال
در جمعیت مردان نقاط شهری استان فارس به تفکیک گروه سنی، دو گروه سنی ابتدایی یعنی ۰ تا ۴ ساله با ۱۳۶٬۶۳۹ نفر و ۵ تا ۹ ساله با ۱۲۹٬۷۶۳ نفر، نشاندهنده تعداد بالای کودکان پسر در نقاط شهری هستند. این دو گروه در مجموع بیش از ۲۶۶٬۰۰۰ نفر جمعیت را تشکیل میدهند که سهم قابلتوجهی از کودکان استان را شامل میشود.
روند جمعیتی در سنین مدرسه و نوجوانی
در ادامه، گروههای سنی ۱۰ تا ۱۴ ساله با ۱۱۶٬۲۷۷ نفر و ۱۵ تا ۱۹ ساله با ۱۱۵٬۱۸۷ نفر قرار دارند. این آمار در ادامه روند کاهشی نسبت به گروههای سنی پایینتر را نشان میدهد. با این حال، هنوز هم این ردهها سهم قابلتوجهی از جمعیت مردان نقاط شهری استان فارس را تشکیل میدهند.
اوج تمرکز جمعیت در گروههای جوان
در دادههای مربوط به جمعیت مردان نقاط شهری استان فارس به تفکیک گروه سنی، بیشترین جمعیت در گروههای سنی ۲۵ تا ۲۹ ساله و ۳۰ تا ۳۴ ساله مشاهده میشود. گروه ۲۵ تا ۲۹ ساله دارای ۱۸۰٬۷۰۳ نفر و گروه ۳۰ تا ۳۴ ساله دارای ۱۹۸٬۴۲۶ نفر است. این دو گروه در مجموع بیش از ۳۷۹٬۰۰۰ نفر را شامل میشوند که بیانگر تمرکز جمعیتی در سنین جوانی و اوج فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی است.
جمعیت مردان در گروههای میانسال
گروههای سنی ۳۵ تا ۳۹ ساله با ۱۵۵٬۰۶۲ نفر، ۴۰ تا ۴۴ ساله با ۱۱۶٬۷۴۰ نفر و ۴۵ تا ۴۹ ساله با ۱۰۷٬۴۷۹ نفر، بخش مهمی از جمعیت فعال مردان را تشکیل میدهند. در این بخشها، هنوز جمعیت نسبتاً بالا بوده و روندی تدریجی از کاهش مشاهده میشود.
کاهش جمعیت در سنین بالاتر
در ادامه تحلیل جمعیت مردان نقاط شهری استان فارس به تفکیک گروه سنی، جمعیت در گروههای ۵۰ تا ۵۴ ساله (۸۹٬۹۷۱ نفر)، ۵۵ تا ۵۹ ساله (۷۸٬۸۵۱ نفر) و ۶۰ تا ۶۴ ساله (۵۹٬۱۰۹ نفر) کاهش بیشتری را نسبت به گروههای سنی جوان نشان میدهد. این روند طبیعی ناشی از بالا رفتن سن و شرایط جمعیتی است.
جمعیت سالمند مرد در استان فارس
در گروه سنی ۶۵ تا ۶۹ ساله، تعداد مردان ۳۶٬۷۴۳ نفر است. در گروه سنی ۷۰ تا ۷۴ ساله ۲۱٬۸۰۰ نفر، در گروه سنی ۷۵ تا ۷۹ ساله ۱۸٬۸۲۴ نفر و در گروه ۸۰ ساله و بیشتر ۲۴٬۱۵۲ نفر ثبت شدهاند. این آمار، نمای روشنی از سهم جمعیت سالمند در میان مردان ساکن شهرهای فارس ارائه میدهد.
جمعبندی نهایی
جمعیت مردان نقاط شهری استان فارس به تفکیک گروه سنی، نشاندهنده ساختار جوان این استان است. تمرکز قابلتوجه جمعیت در سنین ۲۵ تا ۳۴ ساله، در کنار جمعیت بالای کودکان و نوجوانان، توزیع متوازنی از گروههای سنی را در نقاط شهری استان ایجاد کرده است. این الگو، پایهای برای تحلیلهای آماری در موضوعات متنوع از جمله نیروی کار، مصرف، و رشد جمعیتی فراهم میکند.
برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزهی جمعیتشناسی کلیک کنید.
آمارهای مرتبط:
آمار جمعیت مردان نقاط شهری استان زنجان به تفکیک گروه سنی (سال 1395)
آمار جمعیت مردان نقاط شهری استان سمنان به تفکیک گروه سنی (سال 1395)
آمار جمعیت مردان نقاط شهری استان سیستان و بلوچستان به تفکیک گروه سنی (سال 1395)