آمار تعداد شرکتهای تعاونی فعال در زمینه مسکن به تفکیک استان در سال 1401 نشان میدهد، بیشترین تعداد تعاونی فعال در زمینه مسکن در استان تهران قرار داشته است.
آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.
طبق آخرین آماری که آمارفکت از وبسایت وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به دست آورده است؛ آمار تعداد شرکتهای تعاونی فعال در زمینه مسکن به تفکیک استان نشان داده است که در سال 1401 تعداد تعاونیهای مسکن در استان تهران بیشتر از تعاونیهای مسکن باقی کشور بوده است. تعداد این نوع تعاونیها در این استان در سال 1401 به 116 شرکت تعاونی رسیده است.
آمار تعداد شرکتهای تعاونی فعال در زمینه مسکن به تفکیک استان در سال 1401، بین استانهای مختلف کشور تفاوتهای قابل توجهی را نشان میدهد. در صدر این فهرست، استان تهران با 2950 شرکت تعاونی مسکن قرار دارد. این عدد به وضوح نشاندهنده نیاز گسترده به تامین مسکن در این استان پرجمعیت است، که جمعیت زیاد و توسعه شهرنشینی در این منطقه باعث افزایش تقاضا برای مسکن و در نتیجه فعالیت گسترده تعاونیها شده است.
آمار تعداد شرکتهای تعاونی فعال در زمینه مسکن به تفکیک استان نشان داده است که پس از تهران، استان خوزستان با 835 شرکت تعاونی مسکن در جایگاه دوم قرار دارد. این استان به دلیل موقعیت جغرافیایی و اقتصادی خود و همچنین حضور جمعیت قابل توجه در شهرهای بزرگی همچون اهواز، به فعالیت قابل توجهی در بخش تعاونیهای مسکن نیاز دارد. آذربایجان شرقی نیز با 468 شرکت تعاونی در رتبه سوم قرار گرفته است که نشاندهنده فعالیتهای گسترده این استان در تامین مسکن برای ساکنان خود است.
آمار تعداد شرکتهای تعاونی فعال در زمینه مسکن به تفکیک استان نشان داده است که در میان استانهای فعال دیگر، کرمانشاه با 428 و فارس با 377 شرکت تعاونی مسکن در رتبههای بعدی قرار دارند. این امر نشان میدهد که استانهای غربی و جنوبی کشور نیز بهدلیل افزایش جمعیت و نیاز به مسکن، درگیر توسعه تعاونیهای مسکن هستند. همچنین خراسان رضوی با 376 شرکت تعاونی، بهعنوان یکی از استانهای پرجمعیت شرق کشور، نقش مهمی در تامین مسکن دارد.
آمار تعداد شرکتهای تعاونی فعال در زمینه مسکن به تفکیک استان نشان داده است که استانهای کردستان با 346 و مازندران با 342 شرکت تعاونی مسکن در رتبههای بالاتر قرار دارند که این موضوع نشاندهنده توسعه پایدار در این استانها است. این مناطق، علاوه بر تراکم جمعیت متوسط، به دلیل موقعیت جغرافیایی و نیاز به گسترش زیرساختهای مسکن، میزبان تعاونیهای فعال در این حوزه هستند.
از سوی دیگر، استانهایی مانند کرمان با 295 شرکت تعاونی، قم با 227، و لرستان با 209 شرکت تعاونی نیز در گروه استانهایی با تعداد تعاونیهای متوسط قرار دارند. این استانها نیز به دلیل نیازهای مسکن و جمعیت خود، از فعالیتهای تعاونی در زمینه مسکن بهرهمند هستند.
آمار تعداد شرکتهای تعاونی فعال در زمینه مسکن به تفکیک استان نشان داده است که استانهای جنوب شرقی و کمجمعیتتر ایران، همچون سیستان و بلوچستان با 208 شرکت تعاونی و هرمزگان با 206، نیز بهرغم جمعیت کمتر، همچنان نیاز به توسعه تعاونیهای مسکن دارند. همچنین استانهای آذربایجان غربی و البرز نیز با تعداد 196 و 179 تعاونی در رتبههای میانی قرار دارند که فعالیت نسبتاً بالای تعاونیها را نشان میدهد.
در میان استانهایی که تعداد تعاونیهای مسکن کمتری دارند، استانهایی همچون زنجان با 55، خراسان جنوبی با 51، و سمنان با 43 شرکت تعاونی در ردههای پایینتر قرار دارند. این استانها به دلیل جمعیت کمتر یا شرایط اقتصادی خاص، نیاز کمتری به تعداد بالای تعاونیهای مسکن دارند.
استانهایی نظیر کهگیلویه و بویراحمد و ایلام نیز با تعداد 72 و 96 تعاونی، از دیگر استانهای کمفعالیت در زمینه تعاونیهای مسکن هستند.
برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزهی اقتصاد کلیک کنید.
آمارهای مرتبط:
آمار تعداد حقوق بگیران صندوق بازنشستگی کشوی در استان آذربایجان شرقی به تفکیک ارگان
آمار تعداد حقوق بگیران صندوق بازنشستگی کشوری در استان آذربایجان غربی به تفکیک ارگان
آمار تعداد حقوق بگیران صندوق بازنشستگی کشوری به تفکیک حالت
برای خواندن مقاله میزان حقوق در ایران چگونه محاسبه میشود کلیک کنید