دانشگاه رادفورد آمریکا در سال ۲۰۲۰ آماری را منتشر کرده است که در آن کشورهایی که بیشترین تعداد قاتلان سریالی را داشتهاند رتبهبندی کرده است.
🔹بر اساس این آمار ایالات متحده آمریکا با تعداد ۳,۶۵۰ قاتل سریالی در صدر بیشترین تعداد قاتل سریالی در بین کشورهای جهان است و اختلاف فاحشی را با دیگر کشورهای جهان در این زمینه دارد.
🔹طبق آمار موجود پس از ایالات متحده آمریکا کشورهای انگلیس، ژاپن، آفریقای جنوبی، هند، کانادا، ایتالیا، آلمان، استرالیا، و روسیه در جایگاه دوم تا دهم بیشترین تعداد قاتلان سریالی قرار دارند.
🔹آمارها حاکی از شیوع وحشتناک قتلهای سریالی در ایالات متحده آمریکاست که میتواند تا حدی ریشه در آزادی حمل و نگهداری سلاح داشته باشد.
🔹طبق آماری که از منابع بین المللی به دست آمده است ایران با میزان ۲۲۰۹ قتل در سال ۲۰۱۹ از بین ۱۷۲ کشور جهان در جایگاه ۸۹ قرار دارد.
بر اساس دادههای ارائهشده در این اینفوگرافیک، ایالات متحده با اختلاف قابل توجهی بیشترین تعداد قاتلان سریالی را دارد. تعداد ۳۶۱۵ قاتل سریالی در آمریکا ثبت شده که بسیار بیشتر از سایر کشورهاست. این مسئله میتواند به عوامل مختلفی مانند جمعیت زیاد، سیستم قضایی و پلیسی پیشرفته که پروندهها را مستند و ثبت میکند، و همچنین پوشش رسانهای گسترده مربوط باشد.
پس از آمریکا، انگلستان با ۱۷۶ قاتل سریالی در رتبه دوم قرار دارد. ژاپن با ۱۳۷ مورد، آفریقای جنوبی با ۱۳۳ مورد و هند با ۱۳۱ مورد در جایگاههای بعدی هستند. کشورهای دیگری مانند کانادا، ایتالیا، آلمان، استرالیا و روسیه نیز در لیست قرار دارند اما تعداد قاتلان سریالی در آنها نسبت به ایالات متحده بهمراتب کمتر است.
حضور کشورهایی مانند ژاپن و آلمان در این لیست ممکن است شگفتآور باشد، زیرا این کشورها به داشتن نرخ پایین جرم و جنایت مشهور هستند. اما این دادهها نشان میدهد که حتی در کشورهایی با امنیت بالا نیز مواردی از جنایتهای سریالی وجود دارد. از سوی دیگر، آفریقای جنوبی که سابقهای از خشونت و جرمهای سازمانیافته دارد، جایگاه بالایی را در این لیست به خود اختصاص داده است.
عوامل مختلفی میتوانند بر تعداد قاتلان سریالی در یک کشور تأثیر بگذارند، از جمله سیستم حقوقی، نحوه مستندسازی جرائم، پوشش رسانهای، و حتی عوامل فرهنگی و اجتماعی که ممکن است بر رفتار مجرمان تأثیر بگذارند.
اینفوگرافیکهای مرتبط:
درونگراترین و برونگرا ترین کشورها کدامند؟