آمار میزان تولید کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی به تفکیک کالا در سال 1400 که از سالنامه وزارت صنعت، معدن، تجارت به دست آمده است نشان میدهد، بیشترین کالای تولید شده از کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی، کالای سیمان بوده است.
آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.
طبق آخرین آماری که آمارفکت از وبسایت آماری وزارت صمت به دست آورده است؛ آمار میزان تولید کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی به تفکیک کالا نشان داده است که در سال 1400 بیشترین کالای تولید شده از کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی، کالای سیمان بوده است. از این کالا در سال 1400 63,076.9 هزار تن تولید شده است که نسبت به باقی کالاهای این صنایع بیشتر بوده است.
آمار میزان تولید کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی به تفکیک کالا نشان داده است که در بخش مصالح ساختمانی، تولید سیمان به 63,076.9 هزار تن رسیده است که نشاندهنده نقش کلیدی این محصول در پروژههای عمرانی و ساختوساز است. تولید فولاد خام نیز به 28,115.7 هزار تن رسیده که بهعنوان ماده اولیه اصلی در بسیاری از صنایع از جمله ساختوساز و خودروسازی استفاده میشود. محصولات فولادی که شامل انواع ورقها و پروفیلها هستند، با تولید 25,127.7 هزار تن نقش مهمی در صنعت ایفا میکنند.
آمار میزان تولید کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی به تفکیک کالا نشان داده است که در بخش مواد اولیه صنعتی، تولید کنسانتره زغالسنگ به 1,474.4 هزار تن و تولید شیشه جام به 1,362.3 هزار تن رسیده است. این محصولات برای تامین سوخت صنعتی و تولید انواع محصولات شیشهای مورد استفاده قرار میگیرند. تولید ظروف شیشهای به 728.6 هزار تن میرسد که کاربرد گستردهای در صنایع بستهبندی و ظروف دارد.
آمار میزان تولید کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی به تفکیک کالا نشان داده است که در بخش فلزات، تولید شمش آلومینیوم به 571.1 هزار تن رسیده است که برای صنایع مختلف از جمله خودروسازی و بستهبندی کاربرد دارد. تولید کاتد مس نیز به 299 هزار تن رسیده که به دلیل استفاده در صنایع الکترونیکی و تولید کابلهای برق اهمیت دارد. تولید آلومینا به 230.7 هزار تن رسیده که بهعنوان ماده اولیه در تولید آلومینیوم مورد استفاده قرار میگیرد.
آمار میزان تولید کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی به تفکیک کالا نشان داده است که در صنایع سرامیکی، تولید چینی بهداشتی به 100.9 هزار تن و تولید ظروف چینی به 61.1 هزار تن رسیده است که نشاندهنده حضور این محصولات در بازارهای داخلی و همچنین صادراتی است. این آمارها نشاندهنده تنوع تولیدات معدنی و صنایع معدنی کشور و تأثیر آنها بر صنایع مختلف است.
برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزهی اقتصاد کلیک کنید.
آمار دانشجويان مؤسسات آموزش عالی برحسب مقطع تحصیلی در ایران
آمار میزان تولید ناخالص داخلی سرانه (سال 2014-2023)
آمار میزان مخارج نظامی ایران (سال 2014-2023)
برای خواندن مقاله مبلغ 91.5 همتی وام کارمندان بانک! کلیک کنید