آمار میزان صادرات غیر نفتی ایران که توسط وبسایت آماری تریدینگ اکونومیک منتشرشده است، در بازه زمانی سال 2016 تا سال 2021 نشان میدهد که بیشترین میزان صادرات غیر نفتی ایران در سال 2022 قرار داشته است و کمترین میزان صادرات غیر نفتی ایران در سال 2020 قرار داشته است.
آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.
طبق آماری که آمارفکت از وبسایت تریدینگ اکونومیک به دست آورده است؛ آمار میزان صادرات غیر نفتی ایران نشان داده است که در سال 2022 میزان صادرات غیر نفتی ایران به 42.2 هزار میلیون دلار رسیده است که به نسبت 5 سال اخیر خود بیشتر بوده است. کمترین میزان صادرات غیر نفتی ایران در سال 2020 قرار داشته است. در این سال میزان صادرات غیر نفتی ایران به 21.9 هزار میلیون دلار رسیده بوده است.
آمار میزان صادرات غیر نفتی ایران نشان داده است که طی سالهای 2017 تا 2022 نشاندهنده نوساناتی است که به عوامل اقتصادی داخلی و خارجی مختلفی وابسته بوده است. در سال 2017، صادرات غیرنفتی ایران به 33.3 هزار میلیون دلار رسید، که نشاندهنده یک سطح مطلوب از تعاملات تجاری غیرنفتی با بازارهای جهانی است.
آمار میزان صادرات غیر نفتی ایران نشان داده است که در سال 2018، این میزان به 32.7 هزار میلیون دلار کاهش یافت. این کاهش نسبی ممکن است تحت تأثیر شروع تحریمهای جدید و محدودیتهای تجاری بینالمللی علیه ایران بوده باشد. این روند کاهشی در سال 2019 نیز ادامه یافت و صادرات غیرنفتی به 30.4 هزار میلیون دلار رسید. کاهش تدریجی صادرات در این دوره به دلیل محدودیتهای بیشتر اقتصادی و تجاری، و همچنین فشارهای ناشی از تحریمهای بینالمللی بوده است.
آمار میزان صادرات غیر نفتی ایران نشان داده است که در سال 2020، افت شدیدی در صادرات غیرنفتی مشاهده شد، به طوری که میزان صادرات به 21.9 هزار میلیون دلار کاهش یافت. این کاهش چشمگیر میتواند تحت تأثیر بحرانهای جهانی مانند همهگیری کرونا و تأثیر آن بر تجارت بینالمللی، همراه با تحریمها و فشارهای اقتصادی داخلی، باشد.
با این حال، آمار میزان صادرات غیر نفتی ایران نشان داده است که از سال 2021 بهبود قابل توجهی در صادرات غیرنفتی ایران مشاهده شد. در این سال، صادرات به 40.7 هزار میلیون دلار رسید که نسبت به سال قبل یک رشد قابل توجه را نشان میدهد. این روند صعودی در سال 2022 نیز ادامه یافت و میزان صادرات غیرنفتی به 42.2 هزار میلیون دلار افزایش پیدا کرد. این بهبود ممکن است به دلیل تلاشهای دولت برای افزایش صادرات غیرنفتی، تنوع بخشی به محصولات صادراتی، و توسعه روابط تجاری با برخی کشورهای همکار در شرایط تحریمها باشد.
به طور کلی، این دوره با کاهش صادرات غیرنفتی در سالهای ابتدایی مواجه بود، اما در دو سال پایانی با بهبود چشمگیری همراه شد، که نشاندهنده اهمیت استراتژیهای جدید ایران برای افزایش تعاملات غیرنفتی در مواجهه با محدودیتهای بینالمللی است.
برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزه اقتصاد کلیک کنید.
آمارهای مرتبط:
آمار دانشجويان مؤسسات آموزش عالی برحسب مقطع تحصیلی در ایران
آمار سهم دانشجویان ایرانی که در مؤسسات خصوصی ثبت نام کردهاند (مقطع آموزش عالی)
برای خواندن مقاله مبلغ 91.5 همتی وام کارمندان بانک! کلیک کنید