آمار میزان تولید و رهاسازی بچه ماهی به منظور بازسازی ذخایر به تفکیک گونه (سال 1401)

آمار میزان تولید و رهاسازی بچه ماهی به منظور بازسازی ذخایر به تفکیک گونه در سال 1401 که در سالنامه آماری سازمان شیلات ایران به ثبت رسیده است نشان می‌دهد که بیشترین میزان تولید بچه ماهی مربوط به ماهی سفید است.

آمار امروز را در آمارفکت بخوانید.

طبق آماری که آمارفکت از وبسایت آماری سازمان شیلات ایران به دست آورده است؛ آمار میزان تولید و رهاسازی بچه ماهی به منظور بازسازی ذخایر به تفکیک گونه نشان می‌دهد که بیشترین میزان تولید بچه ماهی مربوط به ماهی سفید است. در این سال بچه ماهی سفید به میزان 229760 تن رسیده است.

گونه‌های بچه ماهی سفید با تولید 229,760 تن بالاترین میزان تولید و رهاسازی را به خود اختصاص داده‌اند. این آمار نشان‌دهنده توجه ویژه به گونه سفید به عنوان یک گونه مهم اقتصادی و زیست‌محیطی است.

آمار میزان تولید و رهاسازی بچه ماهی به منظور بازسازی ذخایر به تفکیک گونه نشان می‌دهد که کپور دریایی با 46,548 تن در رتبه دوم قرار دارد. این میزان تولید و رهاسازی بیانگر اهمیت این گونه در بازسازی ذخایر آبزیان است.

کلمه با 26,887 تن تولید و رهاسازی شده است. این گونه نیز به دلیل ارزش اقتصادی و زیست‌محیطی مورد توجه قرار گرفته است.

آمار میزان تولید و رهاسازی بچه ماهی به منظور بازسازی ذخایر به تفکیک گونه نشان می‌دهد که کپور ماهیان با 19,140 تن در رتبه بعدی قرار دارد. این گونه نیز سهم قابل توجهی در برنامه‌های بازسازی ذخایر دارد.

سیم با 13078 تن و سوف با 7,605 تن نیز از جمله گونه‌های مهم در برنامه‌های تولید و رهاسازی بچه ماهی هستند.

آمار میزان تولید و رهاسازی بچه ماهی به منظور بازسازی ذخایر به تفکیک گونه نشان می‌دهد که خاویاری با 1,987 تن در برنامه‌های بازسازی ذخایر جایگاه خاصی دارد. این گونه به دلیل ارزش اقتصادی بالا و نیاز به حفاظت ویژه مورد توجه قرار دارد.

سایر گونه‌ها با 784 تن تولید و رهاسازی شده‌اند. این دسته شامل گونه‌هایی است که ممکن است در مقایسه با دیگر گونه‌ها اهمیت کمتری داشته باشند، اما باز هم نقش مهمی در تنوع زیستی اکوسیستم‌ها ایفا می‌کنند.

آمار میزان تولید و رهاسازی بچه ماهی به منظور بازسازی ذخایر به تفکیک گونه نشان می‌دهد که کپور تالابی با 677 تن و گونه آزاد با 0 تن تولید و رهاسازی شده است. تولید صفر تنی برای گونه آزاد نشان‌دهنده عدم تمرکز یا نیاز به بازنگری در برنامه‌های تولید و رهاسازی این گونه است.

برای کسب اطلاعات و آمارهای بیشتر در حوزه‌ کشاورزی و دامپروری کلیک کنید.

آمارهای مرتبط:

آمار آبزی پروری در ایران

آمار میزان صید و آبزی پروری در ایران (سال 1401-1397)

آمار میزان صید آبزیان در ایران به تفکیک منطقه صیادی (سال 1401-1397)

نمای کلی آمار

بازه آماری

1401

تاریخ بروزرسانی

آمارهای مرتبط